Folosirea textelor şi a imaginilor de pe acest blog nu este permisa DECAT CU ACORDUL prealabil al organizatorilor acestui concurs. Moderatorul acestui blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii negative sau daunatoare imaginii finalistelor.
Daca doriti sa utilizati fotografii sau texte de pe acest blog va rugam sa scrieti la: bootsno7@gmail.com. Va multumim.

Monday, November 10, 2008

Alina vrea sa fie imaginea Nº7 in Romania


9 comments:

Anonymous said...

O fire visatoare, dar care lupta pentru visurile sale, ambitioasa si puternica...o persoana in a carei prezenta nu te vei plictisi niciodata...o prietena pe care daca nu o ai inca, iti vei dori sa o ai cat mai repede.
Multa frumusete si naturalete si inocenta intr-o singura persoana...Aceasta este Alina.
Mult succes!!!
cory_for_you@yahoo.com

Anonymous said...

Micuta si mare in acelasi timp; o persona in care poti avea incredere,o fire plina de energie.Frumusetea nu poate fi caracterizata decat prin naturalete si gingasie.
Asa este Alina.
Mult succes!!!!!!

Anonymous said...

Micuta si mare in aceasi timp,plina de energie;o fire energica,o persoana in care poti avea increderesi pe care te poti baza atunci cand ai nevoie.Sunt norocosi cei o au ca prietena.Este acel ceva care te ajuta fara sa-ti dai seama atunci cand ai nevoie prin simpla prezenta.Frumusetea ei nu se poate caracteriza decat prin gingasie si naturalete.
Asa este Alina.
Mult succes!!!!!

Unknown said...

Micuta si mare, pitica si gigantica, minuscula si mamuta, insesizabila si ubicuua, in acelasi timp si spatiu. O fire plinuta de energie, care da pe dinafara de gigagasie si naturalete. Daca nu o ai, ai vrea sa o ai cat ai zice peste. Frumusetea ei nu se poate caracteriza decat prin faptul ca e frumoasa. Asa e ea, Alina.

anca said...

O prietena adevarata,cu un suflet mare si pur,cu o frumusete iesita din comun, un inger care traieste printre noi...
Cu siguranta vei castiga, am incredere in tine

Anonymous said...

Combinatie de copilarie si maturitate, Alina intruchipeaza frumusetea feminina naturala, te cucereste cu zambetul strengaresc si inocent, mi se pare cea mai potrivita ptr N.7

Vrei să fii imaginea Nº7 în România? said...

Pentru cei care vor sa-si inscrie comentariile in concursul de voturi lansat de Boots Nº7, va rugam sa va semnati cu adresa de mail, ca sa va putem contacta. Cel mai bine argumentat comentariu pentru o finalista va fi premiat cu o invitatie la evenimentul Marea Finala a concursului "Vrei sa fii imaginea Nº7".

Anonymous said...

Concursul se numeste " Alina vrea..." ; si daca vrea Alina , asa va fi , pentru ca nu s-a dat niciodata batuta , a luptat continuu , cu o putere pe care numai ea stie de unde o ia . Este o persoana care daruieste mult , dar nu asteapta nimic in schimb . Este persoana careia i-as incredinta cele mai ascunse secrete , de aceea este una dintre cele mai dragi prietene . Bafta , Alina , cu totii stim ca vei reusi.

Anonymous said...

...ce as putea spune despre Alina?!...avand in vedere ca e prietena mea cea mai buna...de fapt sora-mea cum ii zic eu...cred ca, cuvintele nu isi au rostul..mai degraba faptele...am incredere in ea si sigur va fi invingatoare pt ca ea are "ceva-ul" acela de care no7 are nevoie...