Folosirea textelor şi a imaginilor de pe acest blog nu este permisa DECAT CU ACORDUL prealabil al organizatorilor acestui concurs. Moderatorul acestui blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii negative sau daunatoare imaginii finalistelor.
Daca doriti sa utilizati fotografii sau texte de pe acest blog va rugam sa scrieti la: bootsno7@gmail.com. Va multumim.

Monday, November 10, 2008

Ramona vrea sa fie imaginea Nº7 in Romania


4 comments:

Anonymous said...

De ce sa fie ea aleasa? ... Hmm, nu stiu cu ce sa incep. Daca ar fi sa nu luam in calcul trasaturile perfecte, faptul ca este foarte fotogenica si ca ea chiar foloseste aceste produse, as putea spune ca este femeia care zambeste in fiecare moment al zilei, indiferent de starea ei interioara, zambeste oricui pentru a-i face ziua mai buna, tot timpul trebuie sa faca cate ceva, preocupata de ea insasi, de cei din jurul ei, dar cel mai mult o invidiez pentru curajul de a incerca ceva nou in fiecare zi. Lista continua, dar ar trebui sa mai las loc si altora. Pentru prietenele tale vei intotdeauna o castigatoare! Multa bafta!!!

Anonymous said...

MERITA SA FIE ALEASA, E FRUMOASA, E DEOSEBITA ,ARE TOT CE TREBUIE SA AIBA O FEMEIE...!
Raluca -Piatra Neamt

Anonymous said...

Pentru cei care vor sa-si inscrie comentariile in concursul de voturi lansat de Boots Nº7, va rugam sa va semnati cu adresa de mail, ca sa va putem contacta. Cel mai bine argumentat comentariu pentru o finalista va fi premiat cu o invitatie la evenimentul Marea Finala a concursului "Vrei sa fii imaginea Nº7".

Anonymous said...

Aveai o mie de sanse sa castigi daca aveai o poza care sa te puna mai mult in valoare....Ai avut cel mai frumos discurs (era ff convinagator), si cea mai frumoasa prestatie.

Roxana si Flori