Folosirea textelor şi a imaginilor de pe acest blog nu este permisa DECAT CU ACORDUL prealabil al organizatorilor acestui concurs. Moderatorul acestui blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii negative sau daunatoare imaginii finalistelor.
Daca doriti sa utilizati fotografii sau texte de pe acest blog va rugam sa scrieti la: bootsno7@gmail.com. Va multumim.

Monday, November 10, 2008

Luana vrea sa fie imaginea Nº7 in Romania


6 comments:

Vrei să fii imaginea Nº7 în România? said...

Pentru cei care vor sa-si inscrie comentariile in concursul de voturi lansat de Boots Nº7, va rugam sa va semnati cu adresa de mail, ca sa va putem contacta. Cel mai bine argumentat comentariu pentru o finalista va fi premiat cu o invitatie la evenimentul Marea Finala a concursului "Vrei sa fii imaginea Nº7".

Anonymous said...

Luana trebuie sa fie imaginea No 7 in Romania, pentru ca are o imagine No 1. asadar, nimeni nu va fi inconstient, sa aleaga pe altcineva. Nu are nevoie de niciun comentariu. Imaginea vorbeste pentru ea.

Anonymous said...

Petre Tutea spunea despre taranul roman ca atunci cand este intrebat de ce ii place un anumit lucru , el raspunde sublim: "D'aia":)

Doamne ajuta!

Anonymous said...

Ambitioasa, perseverenta, mai mult ca perfecta pentru ceea ce este si face !

Anonymous said...

Ambitioasa, perseverenta, mai mult ca perfecta pentru ceea ce este si face !

Anonymous said...

Prozaic cum sunt nu cred ca as fi in stare sa spun de ce Luana trebuie sa fie No 7, dar asa cum mai inainte l-am citat pe Petre Tutea de data asta cred ca daca ar fi vazut-o Eminescu probabil ar fi zis:
"...Ea se uita... Paru-i galben,
Fata ei lucesc in luna,
Iar in ochii ei albastri "?"
Toate basmele s-aduna" :)

florinnan@yahoo.com