Folosirea textelor şi a imaginilor de pe acest blog nu este permisa DECAT CU ACORDUL prealabil al organizatorilor acestui concurs. Moderatorul acestui blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii negative sau daunatoare imaginii finalistelor.
Daca doriti sa utilizati fotografii sau texte de pe acest blog va rugam sa scrieti la: bootsno7@gmail.com. Va multumim.

Thursday, November 20, 2008

Mai sunt 4 zile de voting!

Voteaza acum! Mai sunt doar 4 zile de voting, pana cand vom afla care este cea mai populara dintre finalistele concursului Vrei sa fii imaginea Nº7 in Romania.
Nu uita sa ne spui de ce crezi tu ca cea pe care o votezi, e cea mai potrivita sa castige. Cu cat ne spui mai multe, cu atat iti cresc sansele de a fi invitat la evenimentul Vrei sa fii imaginea Nº7 in Romania din data de 26 noiembrie. SUCCES!!!

2 comments:

Anonymous said...

Georgiana este o persoana sociabila, este deschisa la noi provocari. Pentru a raspunde provocarilor isi pune la incercare aptitudinile. Ne cunoastem de ani de zile si pot spune ca, pe parcursul acestora am observat optimismul cu care priveste lucrurile, ritmul cu care rezolva o problema, gradul de implicare intr-un proiect. Se dovedeste astfel, ca este o persoana dimanica, prin multiplele activitati la care participa.
Desi in cea mai mare parte a timpului este ocupata, nicioadat nu uita sa aibe grija de imaginea sa, stiind sa se faca observata, nu prin aspecte stridente, ci printr-un aspect natural si un stil ingrijit. Este o persoana placuta, este ea insusi si cred ca asta ii da putere si incredere in ceea ce face.

Mult succes iti dorsc!

alitei_roxana@yahoo.com

geo said...

Da, Georgiana este cea mai potrivita sa castige...calma dar si navalnica asemeni torentului, cerebrala si ambitioasa, preocupata de a fi in topul celor din generatia ei, cu trasaturi native generoase, puse in valoare cu un simt estetic desavarsit dublate de de un comportament firesc, natural...
Succes, esti cea mai buna...
Geo
glu_popa@yahoo.com