Folosirea textelor şi a imaginilor de pe acest blog nu este permisa DECAT CU ACORDUL prealabil al organizatorilor acestui concurs. Moderatorul acestui blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii negative sau daunatoare imaginii finalistelor.
Daca doriti sa utilizati fotografii sau texte de pe acest blog va rugam sa scrieti la: bootsno7@gmail.com. Va multumim.

Monday, November 10, 2008

Anca vrea sa fie imaginea Nº7 in Romania


12 comments:

Vrei să fii imaginea Nº7 în România? said...

Pentru cei care vor sa-si inscrie comentariile in concursul de voturi lansat de Boots Nº7, va rugam sa va semnati cu adresa de mail, ca sa va putem contacta. Cel mai bine argumentat comentariu pentru o finalista va fi premiat cu o invitatie la evenimentul Marea Finala a concursului "Vrei sa fii imaginea Nº7".

Anonymous said...

un zambet cald si cat se poate de natural poposit pe fata unei persoane cu un suflet la fel de mare ca si zambetul...succes!

o aripa de inger said...

Frumusetea ta este venita din interior si ti se reflecta minunat in ochii tai...zambetul pur si inocent este molipsitor...bafta!

zuzulika said...

"Frumusetea ta-i o poezie pe care n-am facut-o eu"...simpla ta prezenta incanta priviri si dezgheata suflete...esti o minune de fiinta umana!

nicoleta said...

O persoana ambitipasa,puternica,crezand in realizarea viselor,nu poate fii decat mereu zambitoare...ramai la fel de naturala si sincera.

Anonymous said...

privindu-te pot spune ca natura a fost darnica cu tine! be happy!

Anonymous said...

Un om ambitios,puternic si care lupta pentru realizarea viselor,un om atat de simplu si natural...nu poate fi decat frumos...energia ta pozitiva este foarte bine conturata in zambetul tau.

Anonymous said...

Un om ambitios,puternic,increzator in fortele sale,un suflet cald,sensibil si sincer...un om deosebit...sper sa castigi pentru ca meriti.

Anonymous said...

Naturaletia si ambitia ta sunt doar doua din calitatile care m-au determinat sa iti raman prietena.

Anonymous said...

Da... o adevarata minune. Un zambet firesc si totodata tulburator... O privire calda si totodata patrunzatoare... O inima mare si totodata deschisa.
Aceasta este Anca, naturaletea ei izvoraste din SUBLIM si SIMPLITATE, iar ambitia ei o putem defini:
"TINTESTE SPRE LUNA SI CHIAR DACA NU VEI REUSI VEI FI PRINTRE STELE"

myke0502@yahoo.com

Anonymous said...

Pentru naturaletea ta si pentru ca pretuiesti atat de mult tot ce e natural si lupti pentru asta,pentru simplitatea ta..pentru toate astea meriti sa fii no7...
nicoletapais@yahoo.com

Anonymous said...

Daca mi-ai spune ca te aflii in aer n-as mai respira de frica sa nu te transform, daca mi-ai spune ca te aflii in stropii de ploaie, i-as aduna unul cate unul in cufarul sufletului meu. Si cu toate astea, daca ai fi natura intreaga, n-as mai iesi in lume de frica sa nu te calc..